Malzemeler:
- 1 kilo kabak
- 4-5 yemek kasigi sivi yag
- 400 gr yogurt
- 2 dis sarmisak
- tuz
- 1 demet dere otu
Yapilisi:
- kabaklari yikayip rendeliyoruz
- teflon tavada sivi yag ile birlikte suyunu salip sonra cekinceye kadar karistirarak kavuruyoruz
- yogurt ve dövülmüs sarmisagı iyice karistirip tuzunu ekliyoruz
- atesten alip sogutugumuz kabaklari icine karistiriyoruz
- servis tabagina alip üzerine ince kiydigimiz dere otunu serpiyoruz
- buzdolabinda 1-2 saat bekletikten sonra yemeklerin yaninda veya meze olarak servis ediyoruz
Afiyet olsun
11 yorum:
Mımmm sevim harika bir salata bayılırım ben ellerine sağlık.
Sevgiler bay.
benimde kenarda yayınlamamı bekleyen bir kabak salatam var.:)gerçekten çok leziz bir salata oluyor..ellerine sağlık cnm..çok severim.
neffffis görünüyor şahsen bayıldımmm
Çok güzel görünüyor bu salataaa! Ellerine sağlık canım,sevgiler...
canim selam
sevimcim diyetteyiz galiba :))
HEP SALATA CESITLERINI DIZMISSIN
hepside birbirinden süper canim
ellerine saglik sevgiler
Hımmmmm çok güzel görünüyor, çok farklı bir sunum olmuş, ellerine sağlık canımcım...
Sevimcim bayılırım kabak salatasına..Aynı şekilde havuçlada yapıyorum oda muhteşem oluyor...Çok güzel görünüyor çokkkk..Ellerin dert görmesin canımcım,
Öpüyorum seni..
Kabagi hic böyle denemedim ama görüntüsü okadar lezzizki yakinda hazirlamaliyim..Ellerine saglik sevimcigim
SEVGILER
tek kelime ile enfes olmuş.eline sağlık canım..
Ellerine saglik nefis görünüyor.
Sevgilerimle....
Hepsi birbirinden güzel görünüyor Sevim'cim. Özellikle makarna salatasının renklerine bayıldım. Sevgiler..
Yorum Gönder