Malzemeler:
- 500 gr tavuk gögsü
- 250 gr mantar
- 1 sogan
- 2 domates
- 1 sivri biber
- yarim yemek kasigi kadar salca
- tuz
- kara biber
- 4-5 yemek kasigi siviyag
Yapilisi:
- Tavamiza yagi koyup ince dogranmis sogan ve kusbasi dogradigimiz tavuk gögsünü kavuruyoruz
- tavuklar biraz pembelesince dogranmis biber ve mantarlari ilave ediyoruz
- mantarlar suyunu cekene kadar kavuruyoruz
- kabuklari soyulmus ve dogranmis domatesleri ve salcayi ekleyip kavuruyoruz
- tuzunu biberini ayarliyoruz
- yarim bardak sicak su katip orta ateste yaklasik 5 dakika pisiriyoruz
Sevim
Canım ellerine sağlık sunuma bayıldım
YanıtlaSilöpüyorum...
IYi aksamlar arkadasim.... Ellerine saglik canim.... Sevgilerimle hayirli haftalar diliyorum....
YanıtlaSilSevimcim ellerine saglik.Tabaktada okadar güzel ve davetkar duruyor ki....
YanıtlaSilELLERINE SAGLIK HARIKA GGORUNUYOR
YanıtlaSilSEVGILER
yeme de yaninda yat denilenden olmus harika
YanıtlaSilanlasildi aksam yemegine sendeyim ben:)) ellerine saglik canim cok istah acici olmus sevgiler öptüm...
YanıtlaSilçok sevdiğim bir yemektir.ellerinize sağlık çok güzel bir sunum olmuş.
YanıtlaSilGünaydınlar güzel arkadaşım, iyi bir hafat diliyorum.Tarifin çok güzel ve doyurucu ,ayrıca çok pratik bir yemek .. ellerine sağlık, sevgiyle kal..
YanıtlaSilgel beni ye diyor :)
YanıtlaSil