Malzemeler:
- yarim kilo tavuk gögüsü
- 1 orta boy kuru sogan
- 1 dis sarimsak
- 1 kase mantar (arzuya göre)
- 1 kutu otlu krem Peynir (Kräuterfrischkäse)
- 1 bardak süt
- tuz
- kara biber
- sivi yag
Yapilisi:
- dilim dogradigimiz tavuk gögüsünü yagda kizartiyoruz
- bir iki cevirdikten sonra sogan, mantar ve sarimsagi ekliyoruz
- tavuk etlerinin rengi dönünce süt ve krem peynirini ilave ediyoruz
- kaynara cikana kadar karistiriyoruz... cok kati olursa biraz daha süt ilave edebiliriz (kivamini damak tadimiza göre ayarliyoruz)
- tuzunu biberini ayarliyoruz 1-2 dakika daha kaynayinca ocaktan aliyoruz
Afiyet olsun
Ben yanina pilav ve salata yaptim, tabiki makarnada yanina cok yakisir... sosu cok güzel, sonradan ekmegimi
sosuna banarak yedim ;-)
SEVIMLE
Canım ellerine sağlık enfes olmuş sa
YanıtlaSillata ile süper olur sevgiler.
Çok değişik olmuş ellerinize sağlık..
YanıtlaSilBencede nefis bir tarif heemn denicem,gerci cocuklar kräterli pek yemiyorlar ama olsun ! Ellerinize saglik efendim tesekkürler tarif icin...
YanıtlaSilEllerine saglık, çok lezzetli görünüyor. Bende denemek isterim, daha önce cremalisini pisirmistim, çok lezzetliydi.
YanıtlaSilBu arada pastaların süper, maşallah ... Sevgiler.
süper bir menü:)ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Ellerine saglik Sevimcigim... Sevgilerimle güzel arkadasim...
YanıtlaSil