- 4 su bardagi un (ben 6 su bardagi kullandim)
- 125 gr margarin
- 1 cay bardagi sivi yag
- 1 yumurta
- 1 su bardagi süt
- 1 su bardagi seker (rondondan gecirilmis)
- 1 kabartma tozu
- 1 vanillin sekeri
- 1 tatli kasigi tarcin
- un haric tüm malzemeleri derin bir kaba alip karistiriyoruz
- unu azar azar ilave edip yoguruyoruz (kulak memesi kivaminda bir hamur olacak)
- hamurdan kücük parcalar koparip simit sekli veriyoruz
- yagli kagit serili firin tepsimize simitleri yerlestiriyoruz
- önceden isitilmis firinda 175 derecede yaklasik 15 dakika pisiriyoruz
- üzerine bol miktar pudra sekeri serpip servis ediyoruz
TARIFI OKTAY USTADAN ALDIM
SEVIMLE
Canım ellerine sağlık harika görünüyor sevgiler.
YanıtlaSilkandil simidini çok severim...
YanıtlaSiltarçınlısını ilk defa duyuyorum...
ama harika görünüyor...
canım ellerine sağlık...
kocaman sevgiler...
güzel haftasonları diliyorum...
Tarçınlı herşeyi çok severim harika gözüküyor,ellerinize sağlık:))
YanıtlaSilhımm. tarcınlı mis gibi olmuştur bunlar şimdi. eline sağlık. sevgiler mutlu haftasonları...
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK TATLIM HARİKA
YanıtlaSil:))
Kandil simidine bayilirim,tarcinlisida eminim nefis olmustur.Ellerine saglik canim.
YanıtlaSilNefis olmuşlar,tarçınlı kandil simidi değişik bir lezzet eline sağlık..
YanıtlaSilharika olmuşlar ellerine sağlık
YanıtlaSil