Malzemeler:
- yarim kilo ciger
- un
- tuz
- kara biber
- siviyag
Yapilisi:
- önce cigerlerin kanini bir kagit havluyla aliyoruz
- cigerlerin zarini soyup, damarlarini temizliyoruz
- cigerleri küp küp dogruyoruz
- cigerlere tuz, biber ve unu ekleyip karistiriyoruz (fazla unlari eliyoruz)
- teflon tavada sivi yag kizdirip cigerleri ilave ediyoruz
- ara ara karistirarak cigerleri kavuruyoruz
NOT:
- cigerleri kesinlikle yikamiyoruz,
- cigerler cabuk pisiyor - fazla kizartirsak kuru olur
Canım nasılda severim yanına birde küp küp patates kızartması salata süper ellerine sağlık kocaman öpüyo
YanıtlaSilrum...
hiç yemedim desem etle pek aram iyi değildir
YanıtlaSilsevim senin ellerine sağlık sana ve tüm sevenlere afiyet olsun
sevgiler
çooook severim sevimciğimmm
YanıtlaSilellerine sağlık canım benim
öpüyorum güzel yanaklarından
Sevimmmmm, aksama evdemisiniz.... Cigerleri bitirmeyin sakin,,, Geliyoruuzzz... Ay be güzelim, ben bayilirim bu yemege... Arnavut degilim ama gercekten cok ama cok severek yedigim bir lezzettir... Ellerine saglik.... Afiyetler olsun... Sevgilerimle öpüyorum seni...
YanıtlaSilçok severim ciğeri
YanıtlaSilellerinize sağlık
Sevim abla ellerine sagik,tam yavas yavas ciger yemeye alismisdim,fakat hamile olduktan sonra yiyemiyorum:)))
YanıtlaSilSevimcim ellerine saglik...En son iki ay önce yemistim demekki vakti gelmis..
YanıtlaSilCanim,
YanıtlaSilbizim mutfagimizin en güzel yemeklerinden birisiyle karsilastim burda. Derya arkadasima katiliyorum kesinlikle, yaninda patates kizartmasi ve bol sogan olacak illa ki:)) Ellerine saglik diyorum güzelim, sizlere de afiyetler olsun.
Sevgilerimle
ellerinize sağlık sevim hanımm.. sakatatla aram olmasa da yapmasını seviyorum:))
YanıtlaSilSevim ciğim merhabalar canım.. epeydir yorum yazamadım işlerimiz çok yoğun ve nereye yetişeceğimi bilemiyorummmm.. Tarif çok güzel zaten hepsi gibi harika görünüyor.. Ellerine sağlık. İyi hafta sonları ve kocaman sevgiler..
YanıtlaSil