11 Eylül 2007 Salı

Elmali Pasta



Malzemeler:


  • 3 Yumurta
  • 1 fincan Seker
  • 1 Vanilinseker
  • 3 tepeleme Kasik Margarin
  • Yarim Fincan Süt
  • aldigi kadar Un
  • 1 Kabartma tozu
  • Yarim cay Kasigi Tarcin
  • 5 Büyük Elma
  • 2 Yemek Kasigi cekilmis Badem

Yapilisi:

  1. Yumurta, Vanilinsekeri ve sekeri köpürtüyoruz
  2. Margarini, Sütü, Unu, Kabartma tozunu ve Tarcini ekliyip cirpiyoruz
  3. yaglanmis Tepsiye Hamuru döküyoruz
  4. 1 Kasik Bademi üzerine serpiyoruz
  5. Elma dilimlerini üzerin diziyoruz
  6. geri kalan 1 kasik bademi elmalarin üzerine serpiyoruz
  7. 170 derece isitilmis firinda 40 dakika pisiriyoruz.

Afiyet olsun

sevimin sayfasi

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails