17 Eylül 2007 Pazartesi

Tavuk Corbasi (sütlü)



Malzemeler:
  • 2 Tavuk budu
  • 2 litre su
  • 2 kasik un
  • 1 bardak süt
  • 1 cay bardak tel sehriye
  • 1 kasik yag
  • yarim demet maydanoz
  • tuz
  • kara biber

Yapilisi:

  1. Tavuklari suda hasliyoruz
  2. tavuk etlerini kücük parcalara dogruyoruz
  3. tencerede yag ve unu pembelesenceye kadar kavurun
  4. tavuk suyunu yavas yavas ilave edin
  5. tavuk etlerini, sehriyeyi, koyup kaynatiyoruz
  6. tuzunu, biberini, sütünü eklyip kisik ateste kaynatiyoruz
  7. ince kiyilmis maydanozla serviz ediyoruz

Afiyet olsun.

sevimin sayfasi

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails