Malzemeler :
- 200 gr milföy hamuru
- 3-4 yemek kasigi pesto
- 2 domates
- 150 gr beyaz peynir
üzeri icin taze maydanoz
Yapilisi:
- tezgahi unlayip hamuru aciyoruz
- hamuru bardak yadimi ile yuvarlak kesiyoruz
- yagli kagit serdiginiz tepsiye diziyoruz
- üzerine pesto sürüyoruz (etrafini biraz bos birakiyoruz)
- üzerine küp dogradigimiz domatesi ve peyniri yerlestiriyoruz
- önceden isitigimiz firinda 200 derecede 10-15 dakika pisiriyoruz
- üzerine maydanoz yerlestirip seviz ediyoruz
Afiyet olsun
sevimin sayfasi
12 yorum:
canım eline sağlık.nefis.
çok pratik olmuş görüntüde süper eline sağlık yapacaklarımın arasına girdi teşekkürler,sevgiler...
ellerine sağlık canım sevgilerimle...
www.illedeyemek.com
ELLERİNE SAĞLIK HEM ÇOK PRATİK HEMDE ÇOK ŞIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR
Çok şık olmuşlar ellerine sağlık
sunumu harika olmuş arkadaşım..ellerine sağlık....
çok pratik ve süper bir lezzet ellerine sağlık canım..
Canım süper ellerine sağlık öptüm..
hem pratik hem de şık olmuş, ellerine sağlık canım...
sevgiler...
Milföy benim vazgeçilmezimdir.
çok güzel görünüyorlar. ellerine sağlık
sevgiler
Hem pratik hemde görüntüsü nefis olmus eline saglik canim
Herzaman ki gibi sunumun harika
Ellerine sağlık
sevgiyle kal
Yorum Gönder