Malzemeler:
- milföy hamuru (Blätterteig)
- pesto
- rendelenmis kasar peyniri
- üzeri icin yumurta sarisi
Yapilisi:
- Firini 220 derecede isitiyoruz
- yumusayan milföy hamurun üzerine pestoyu sürüyoruz
- üzerine kasar peyniri serpiyoruz
- hamuru iki tarafindan ortaya dogru sariyoruz
- bir parmak kalinliginda kesip tepsiye diziyoruz
- üzerine yumurta sarisi sürüyoruz
- firinda üzeri kizarana kadar pisiriyoruz
Afiyet olsun
sevimin sayfasi
12 yorum:
Ellerinize saglik nefis görünüyor..
milföy hamuru ne kadar yağlı olursa olsun yapılan herşeyde çok lezzetli oluyor
ellerinize sağlık en kısa zamanda deneyeceğim...
Cok güzel görünüyor, alisilmisin disinda bir görüntü.
Ellerinize saglik. Blogunuzu severek takip ediyorum.
Banada beklerim.
www.atesbocegim.blogspot.com
ELLERİNE SAĞLIK SEVİLCİM SUNUMLARI ÇOK ŞIK OLMUŞ PRATİK BİR TARİF ACİL GELEN MİSAFİRLER İÇİN
pratik ve şık bir tarif eline sağlık...
ellerine sağlık canım....nefis görünüyor.....
görüntüsüne bittim...
Ellerinize sağlık. Bende milföyli sosis yapmıştım tevafuk olmuş.
Sevgilerimle,
Canan
www.mutfakbocugu.com
bunları yediğimde bayılmıstım seninkilerde enfes ellerine saglık :)
Ne güzel olmuslar, ellerine saglik canim.
mmmhh.. nefis nefis..cok harika görünüyor.ellerinize saglik.Devamini dilerim.
Selamlar
çok nefis bir börek olmuş.ellerine sağlık..
ellerine saglik canim nefis gorunuyor.
Sevgiler
Yorum Gönder