Malzemeler:
- 1 su bardagi arpa sehriye
- 1 havuc
- 1 yemek kasigi salca
- 2 su bardagi sicak su
- 3 kasik zeytinyagi
- 1 kasik tereyagi
- 1 adet et veya tavuk bulyon
- yaglari teflon tencereye alip eritiyoruz
- soyup ve rendeledigimiz havuclari tencereye alip bir iki dakika kavuruyoruz
- salcayi ilave edip kavuruyoruz
- sehriyi ilave edip kisa süre kavuruyoruz
- suyunu ve bulyonu ilave edip orta ateste suyunu cekene kadar pisiriyoruz
- Üzerine kagit pecete koyup, 30 dakika kadar demlendiriyoruz
Sevim
8 yorum:
Ellerine saglik canim arkadasim.... Sevgilerimle, kolayliklar diliyorum...
Canımmm ellerine sağlık nasılda güzel olmuş afiyetler olsun öpüyo
rum...
canım çok güzel olmuş emeklerine sağlık valla gel ye beni diyor :))
afiyet bal olsun..
geçmiş bayramınıda kutluyorum tatlım pc başına geçemeyince kutlamak bu güne kaldı :))
sevgiler
çoook uzun zamandır yapmamıştım bu pilavdan,hatta unutmuştum bile:))) süpersin bende yapayım bu hafta:)))ellerine kollarına sağlık canım sevimim,nefis görünüyor nefiss.
iyi bayram dilerim
kocaman öptümmm
Havuc koymak güzel bir fikir....
Sevimcim ellerine saglik.
Berlinden bir kisiyi daha buldum.
Sayfamda detayli bilgiler var.
bayram dönüşü anca fırsat buldum bende senin geçmiş bayramını kutlarım canım
pilavın çok güzel ellerine sağlık
hep sade yaparım böylede deneyeyim ellerine sağlık
Great post, I am almost 100% in agreement with you
top [url=http://www.001casino.com/]online casinos[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz.com[/url] autonomous no deposit reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatch casino
[/url].
Yorum Gönder