Malzemeler:
- 400 gr bademezmesi (Marzipan-Rohmasse)
- 4 yemek kasigi antep fistigi (ince cekilmis)
- 200 gr bitter cikolata
- tezgaha pudrasekeri serpip bademezmesini aciyoruz (1 cm kalinliginda)
- üzerine antepfistigini serpip, merdane ile üzerine hafifce bastiriyoruz
- kurabiye kaliplariyla kalpler kesiyoruz
- kalpleri catal ile, benmari usulu eritdigimiz bitter cikolataya batirip
- yagli kagit üzerine koyup kurumaya birakiyoruz (yaklasik 1 saat)
Sevim
13 yorum:
:) Şimdi bu kalplere nasıl dayanayım ben..
Üstelik çok da pratik.Çikolata müptelalarına,harika bir alternatif bence.
Ellerine sağlık gülüm!
Nefis olmali. Hemen deneyecegim. Sevgiler...
sevimim...
hem badem ezmesi
hem antep fıstığı
en sevdiğimin içinde hemde.
ne diyeyim ki evvela fikrine sonra da ellerine sağlık arkadaşım...
Sonra da afiyetle yiyiyoruz.... Ellerine saglik Sevimcigim.... Süpersin sen.... Sevgilerimle, güzel bir hafta diliyorum...
Sevimciğim;
canım arkadaşım elleerine sağlık..
bu kalpler tam kalpten vurmaya yarar:) ne romantik ne cici ellerine sağlık canım benim..
Aaaa lütfen ama diyete başladık yemin ettim sıfır şeker. senin sayfana gelince nasıl canım çekti bir bilse eminim çok güzeldirler.Ellerine sağlık canım benim
ellerine, emegine saglik sevimcim kaplerin pekde cici olmuslar.. badem ezmesi ve antep fistigi bütnlesmesi ise nefiss.. :)) sicacik sevgilerimle.. mutlu bir hafta diliyorum..
selam sevim, nekadar güzel bir fikir.eminim çok lezzetli olmuşdur,görüntüde çok asil.emeğine sağlık,sevgiler.
Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim Sevim'ciğim.
Sevgilerimle.
ımmm harikalar
ellerine sağlık canım
mutlu yıllar sevgiler
Efendim cigi köfteniz afiyet olsun,fakat köfteyi yoguran arkadasa gecmis olsun cigiköfte yogurmak her yigidin isi degildir köfteye biraz cami gölgesi iki tutamda davultozu kattinizmi tadina doyulmaz.
cikolata ve kalpcikler gelde dayan bu goruntuye,ellerine saglik cok begendim bunlari sevimcigim.cok guzel $Ik bir ikramlik bunlar gulum.sevgilerimle...
Nasıl güzel olmuş bunlar. Badem ezmesini çok severim. Çikolata ile kaplanınca çok daha lezzetli olmuş. Zarif süslemesi de çok yakışmış.
Ellerinize sağlık, sevgiler.
Yorum Gönder