pastasi icin:
2 yumurta
2 caybardagi seker
1 caybardagi siviyag
1 caybardagi süt
1 vanillin seker
aldigi kadar un (sivi bir hamur olmasi lasim)
1 kabartmatozu
cremasi icin:
1 paket cremsanti
500g labne peynir (Quark)
1 vanillin seker
üstü icin:
mandalin (ben konserve kulandim)
1 tartgöle (tortenguß)
kek malzemelerini derin bir kabata gülzelce cirpiyoruz,
yaglanmis tepsiye dökup firina sürüyoruz.
170C derece 30-35 dakika
cremsaniyi paketin üstünde yasdigi gibi hasirliyoruz
vanillinsekerlen, labdepeynirlen karistiriyouz.
kek soguduktan sonra cremi üstüne sürüyoruz.
mandalinleri üstüne diziyoruz.
tartgöleyi paketin üstünde yasdigi gibi hasirliyip,soguduktan üzerine sürüyoruz.
Afiyet olsun!
3 yorum:
sieht super lecker aus!!!!!
deine seite ist super
valla gercektende super,hepside birbirinden güzel...mach weiter so!
selamlar
Yorum Gönder