8 Eylül 2007 Cumartesi

Mandalinli yaspastam



pastasi icin:

2 yumurta
2 caybardagi seker
1 caybardagi siviyag
1 caybardagi süt
1 vanillin seker
aldigi kadar un (sivi bir hamur olmasi lasim)
1 kabartmatozu

cremasi icin:

1 paket cremsanti
500g labne peynir (Quark)
1 vanillin seker

üstü icin:

mandalin (ben konserve kulandim)
1 tartgöle (tortenguß)

kek malzemelerini derin bir kabata gülzelce cirpiyoruz,
yaglanmis tepsiye dökup firina sürüyoruz.

170C derece 30-35 dakika

cremsaniyi paketin üstünde yasdigi gibi hasirliyoruz
vanillinsekerlen, labdepeynirlen karistiriyouz.
kek soguduktan sonra cremi üstüne sürüyoruz.

mandalinleri üstüne diziyoruz.

tartgöleyi paketin üstünde yasdigi gibi hasirliyip,soguduktan üzerine sürüyoruz.

Afiyet olsun!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sieht super lecker aus!!!!!

burcu dedi ki...

deine seite ist super

Adsız dedi ki...

valla gercektende super,hepside birbirinden güzel...mach weiter so!
selamlar

Related Posts with Thumbnails