Cardak Kebabini bugün tavuklu denedim cok güzel oldu.
Malzemeler:
- 250g Tavukgögsü
- 1 kirmizi Biber
- 1 kuru sogan
- 8 adet Mantar
- 1 Domates
- siviyag
- tuz
- karabiber
- Dere otu
- 8 Kasik rende kasar peynir
Crep Malzemeleri:
- 2 Yumurta
- 2 Bardak süt
- 10 Kasik Un
- yag
Yapilisi:
- Eti siviyagda kavuruyoruz
- sogani, biberi, Mantari koyup devam kavuruyoruz
- domatesi, tuzu, biberi, dereotunu ekleyip devam kavuruyoruz
4. Pistikten sonra kenara aliyoruz
5. Creplerimizi hazirliyoruz
6. Tabaga 1 crep alip ortasina bir kasik et harcindan koyup paketliyoruz
7. tepsiye diziyoruz
8. üzerlerine rendelenmis Kasar peyniri döküp
9. 200 derecede peynirler eriyene kadar pisiriyoruz
Afiyet olsun
1 yorum:
hallo das sieht ja wieder sehr gut aus .öptüm
Yorum Gönder