15 Eylül 2007 Cumartesi

Tavuklu Cardak Kebabi



Cardak Kebabini bugün tavuklu denedim cok güzel oldu.

Malzemeler:
  • 250g Tavukgögsü
  • 1 kirmizi Biber
  • 1 kuru sogan
  • 8 adet Mantar
  • 1 Domates
  • siviyag
  • tuz
  • karabiber
  • Dere otu
  • 8 Kasik rende kasar peynir

Crep Malzemeleri:

  • 2 Yumurta
  • 2 Bardak süt
  • 10 Kasik Un
  • yag

Yapilisi:

  1. Eti siviyagda kavuruyoruz
  2. sogani, biberi, Mantari koyup devam kavuruyoruz
  3. domatesi, tuzu, biberi, dereotunu ekleyip devam kavuruyoruz


4. Pistikten sonra kenara aliyoruz

5. Creplerimizi hazirliyoruz

6. Tabaga 1 crep alip ortasina bir kasik et harcindan koyup paketliyoruz

7. tepsiye diziyoruz

8. üzerlerine rendelenmis Kasar peyniri döküp

9. 200 derecede peynirler eriyene kadar pisiriyoruz

Afiyet olsun


sevimin sayfasi

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hallo das sieht ja wieder sehr gut aus .öptüm

Related Posts with Thumbnails