Malzemeler:
- 4 tane sosis
- 6-8 tane mantar
- 2 domates
- 1 kuru sogan
- yarim demet feslegen (basilikum)
- sivi yag
- tuz
- pul biber
Yapilisi:
- kizgin yagda kücük dogranmis soganlari kavuruyoruz (rengi dönene kadar)
- mantarlari dörde bölüyoruz, sosisleri dograyip soganlarala kavuruyoruz
- domatesleri soyup, küp küp dogruyoruz
- sosislere ekliyip devam kavuruyoruz, domatesler suyunu cekene kadar
- tuzunu, biberini ayarliyoruz
- ince kiyilmis feslegeni ilave edip
- servis tabagina aliyoruz
Afiyet olsun
2 yorum:
cok güzel gözüküyor ben sade domatesli yapiyordum ama böylesi daha güzel mis
damak tadina bagli tabi...
bende bazen sade domatesli yapiyorum...
ama mantarlida güzel oluyor
Yorum Gönder