Malzemeler:
- yarim kilo kusbasi et
- 2 kuru sogan
- 3 dis sarimsak
- 2 domates
- 3 sivribiber
- sivi yag
- tuz
- pulbiber
- kekik
- 10 tane crep
- üzeri icin kasar peyniri
Yapilisi:
- etleri pisiriyoruz
- sivi yag ile kavuruyoruz
- ince kiyilmis sogan ve sarimsaklari ekliyoruz
- küp küp dogranmis domates ve biberleri ekliyoruz
- tuzunu, biberini ve kekigini ayarliyoruz
- pisen etleri önceden hazirladigimiz creplere bölüstürüyoruz
- crepi bohca gibi kapatip tepsiye yerlestiriyoruz (kat yeri asagiya bakacak)
- üzerine bir dilim kasar peyniri koyup
- 180 derecede peynirler eriyene kadar pisiriyoruz
Afiyet olsun
sevimin sayfasi
3 yorum:
merhaba sevimcigim,ben bu yemegi yapiyordum ama adinin cardak kebabi oldugunu bilmiyordum örenmis oldum.seninkide cok güzel görüntüsü var eline saglik,yiyenlere afiyet olsun,sevgiler
cok güzel olmus ellerine saglik
merhaba sevgiseli,
bende adini bilmiyordum taaa ki bir dergide görene kadar
Yorum Gönder