Sicak ekmege cok yakisiyor, yemeklerede kullana biliriz.
Tereyagini 1 hafta buzdolabinda beklete biliriz...
Kendi sevkinize göre farkli ot ve baharat kullana bilirsiniz...
Malzemeler:
- 500 gr tereyagi
- 1 demet maydanoz
- 1 demet feslegen
- sarimsak (arzuya göre)
- 1 kirmizi sogan
- yarim demet nane
- tuz
- karabiber
Yapilisi:
- Oda sicakliginda olan tereyagini catalla eziyoruz
- yesilikleri yikayip suyunu iyice aliyoruz
- incecik dogradigimiz yesilikleri, sarimsagi ve sogani ilave ediyoruz
- tuzu ve karabiberi ekleyip iyice karistiriyoruz
- karisimi bozdolabinda biraz bekletip sekilendiriyoruz
Afiyet olsun
sevimin sayfasi
4 yorum:
Canım harika gözüküyor ellerine sağlık öpüyorum...
Alman arkadasimda kahvaltiya yapmisti ,cok lezzetliydi ellerine saglik canim
değişik ve güzel bir fikir ellerine sağlık cnm
Canim merhaba, herzaman hazir aldigimiz bu bitkili tereyagini bende senin tarifinle denemek istiyorum. Sevgiler
Yorum Gönder