6 Kasım 2009 Cuma

Kolay Pogaca



MALZEMELER :
  • 125 gr margarin
  • 1 su bardagi yogurt
  • 1/2 cay bardagi siviyag
  • 1 yemek kasigi sirke
  • 1 tatli kasigi tuz
  • 1 kabartma tozu
  • aldigi kadar un

üzeri icin:

  • yumurta sarisi, susam

YAPILISI :

  1. Kabartma tozu ve un haric tüm malzemeleri karistiriyoruz
  2. un ve kabartma tozunu ilave edip yoguruyoruz (yumusak bir hamur olmasi lazim)
  3. ceviz büyüklügünde yuvarlaklar yapip tepsiye diziyoruz
  4. üzerlerine yumurta sarisini sürüp arzuya göre susam veya cörekotu serpiyoruz
  5. önceden isitilmis firinda 175 derecede yaklasik 30 dakika pisiriyoruz

Afiyet olsun

sevimin sayfasi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Kolay ve nefisss, ellerine saglik canim.

Sinangi Kurumsal İletişim Departmanı dedi ki...

Sayın Sevim Hanım,

Göndermiş olduğunuz mailiniz ve talebiniz bize ulaşmıştır.

Öncelikle yoğunluğumuz nedeniyle daha erken cevap veremediğimiz için özür diliyor, anlayışınıza sığınıyoruz.

Göndermiş olduğunuz mail adresinize geçen hafta cevap yazılmış fakat gönderilemiyor bilgisi 2 kere de gelince buradan iletişim kurmayı uygun görülmüştür.

Biz Sinangil olarak “Lezzet Ustalarıyla Buluşma” olarak tanımladığımız ve blog sahibi olan, yeni lezzetleri keşfetmeyi ve paylaşmayı seven kişilerle iletişime geçtiğimiz bir proje yürütmekteyiz. Fakat bu konuda tahmin edebileceğiniz gibi kısıtlı zaman nedeniyle bütün yetkin bloglara aynı anda ulaşmak mümkün olmuyor. Bu nedenle araştırmalarımız bir yandan devam ederken diğer yandan bize yapılan başvuruları da dikkate alarak projemizi genişletmekteyiz. Fakat üzülerek söylemeliyiz ki Türkiye’nin her yerine masrafına bakmaksızın hediye kolilerimizi gönderebilmemize rağmen yurtdışına kargo ile bu tür ürünleri gönderemiyoruz. (Yurtdışına çıkışlarda bu tür gönderiler için yasal mevzuat gereği ürün teknik testleri, üretim ve yurt dışı çıkış izin belgeleri gibi bir dizi resmi işlem şartı koşulmaktadır.) Fakat bu projemiz iki basamaktan oluşmaktadır (ürün değerlendirmesi ve kendi özel tariflerinizin geniş kitlelere sizin isminizle ulaştırılması) eğer dilerseniz projemize katılımız bizleri de çok memnun edecektir.


Dilerseniz size çalışmamızdan biraz bahsedelim.

Bu proje kapsamında Sinangil olarak üretmekte olduğumuz ve kendi laboratuarlarımızda teknik testlerden geçen daha sonra yine kendi ustalarımız tarafından denenerek onaylanan ürünlerimizi ayrıca sizin de beğenilerinize sunup değerli fikir ve yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı talep ediyoruz.

--------------------

Ayrıca yine bu proje kapsamında eğer uygun görürseniz, size özel olan kendi keşfettiğiniz tariflerinizi sizin adınızla ve belirlediğiniz tarif ismiyle yakında tamamlanmış olacak olan sitemizde yayınlamak ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca yine bu tariflerden seçilenler ürün paketlerimiz üzerinde yerini alacaktır. (Bu amaçla tariflerinizi paylaşmak isterseniz tariflerinizi; anılmasını istediğiniz ismi, resimleri, Malzemeler, Hazırlanışı ve eğer gerekli görürseniz servis önerileri-öneriler gibi başlıklarla bizlere mail atmanız yeterlidir.)

--------------------

Yüksek kaliteden ödün vermeden üretilen ürünlerimizin siz değerli lezzet ustalarının elinde mükemmel neticeler yarattığının farkındayız. Bu tarz çalışmalar sayesinde daha leziz sonuçlar elde edileceğini ve bu lezzetlerin daha geniş kitlelere ulaşma imkânı bulacağını düşünüyoruz. Bu amaçlarla gerçekleştirdiğimiz çalışmamıza sizlerin de katılımınız bizleri memnun edecektir.


Sizlere hediyelerimizi ulaştıramamanın mahcubiyetiyle yazdığımız bu yazıyı hoşgörünüze sığınarak gönderiyoruz.



Saygılarımızla,

Sinangil Kurumsal İletişim Departmanı
Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:34
Altunizade / Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 544 24 90
Faks: 0216 544 24 94
lezzet@sinangil.com.tr

Related Posts with Thumbnails