Herkese hayirli cumalar diliyorum...
beni cocukluk günlerime götüren bir tarif...(kendi basima yaptigim ilk yemekti...)
Malzemeler:
- 1 karnibahar
- 3 yumurta
- tuz
- karnibahari kücük ciceklere ayirip, tuzlu suda hasliyoruz (biraz diri kalsin)
- yumurtayi biraz tuz ile cirpiyoruz
- karnibahar soguyunca yumurtaya bulayip kizartiyoruz
SEVIM
10 yorum:
Maşallah canım,çocukken yaptığın ilk yemek buydu ise,epey hamarat bir çocukmuşsun :) Çok severim ben de kızartmasını..Ama çocukken deneyebilecek kadar değil :) Yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim,çocukluğumdan kalan tariflerim ,denemelerim yok malesef,onların anısı başka olsa gerek..Hayırlı cumalar diliyorum..sevgiyle..
bende ilk corba yapmistim annem hasta oldugu icin,corbaya öyle büyük sogan dogramisimki adeta yüzüyorlardi corbanin üzerinde
citir citir nefis olmus eline saglik
çok güzel kızarmış,bende bayılırım bu yemeğe ama en çokda kalan harcı kızartıp yemeyi seviyorum...;)
Ayyy çokk severim hele üzerine sarmısaklı yoğurt dökünce enfes olur....Daha zamanı gelmedi sanırım bizim buralarda görmedim karnabaharı....sevgiler canım iyi akşamlar....
az daha var tezgahlarda görülmesine sonra bol bol yicez yaşasın:))
canımı çektirsede bu görüntüler ben tatmış kadar oldum ellerine sağlık canımm..
Canim benim, öncelikle beylere gecmisler olsun.... Umarim simdi herkes iyidir.... Ellerine saglik... Bekleyecegim telefonunu.... Sevgilerimle,
ellerinize saglik cok guzel gorunuyor ,bende ayni sekilde birde misir unuyla kizartiyorum ,tadina daha bi tatd katiyor
tek bu halini severek yerim
ellerinize sağlık sevgiler..
beceri cocuklukta varmis demek ki,cok severim karnibaharin her cesidini,cocukken annemden karnicicek diye isterdim hep.
merhaba yumurtaya un ilavesi yok mu...elinize sağlık...(karnıbahar için).
Yorum Gönder