Malzemeler:
- 250g kurutulmus yesil fasülye
- 2 kuru sogan (orta boy)
- 2 dis sarimsak
- 6-7 kurutulmus domates (sivi yag icerinde)
- 3 yumurta
- 1 cay bardagi sivi yag
- 1 kasik salca
- tuz
- pul biber
Yapilisi:
- fasülyeyi ayikliyip ve yikiyoruz
- kaynar suda pisene kadar hasliyip, süzüyoruz
- sivi yagda soganlari kavuruyoruz (rengi dönene kadar)
- domatesleri 5-6 parcaya dograyip soganlara ekliyoruz
- kücük dogradigimiz sarimsaklari, salcayi da ekliyoruz
- yumurtalari kirip ilave edip karistiriyoruz
- yumurtalar pistikten sonra fasülyeyi ekliyip güzelcene kavuruyoruz
- tuzunu biberini ilave ediyoruz
yemegimiz servise hazir.....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder