Ben baligi genelikle firinda yaparim
hem hafif hem pratik oluyor
hem balik kokusu evi sarmiyor
Bu tarifi her tür balik ile yapa biliriz
Malzemeler:
- cipura
- limon
- kuru sogan
- taze biberiye
- tuz
- kara biber
Yapilisi:
- baliklari temizliyip kuruluyoruz
- ic kisimina ve disina tuz ve biber serpiyoruz
- sogani ve limonu halka halka dogruyoruz
- icine sogan,limon ve taze biberiyeyi yerlestiriyoruz
- üzerine de ayni sekilde diziyoruz
- yagli firinkagitin üzerine yerlestiriyoruz
- kagitin önce üst sonra yan taraflarini katliyoruz
- firinda 200 derecede yaklasik 1 saat pisiriyoruz
- kagit icinde servis ediyoruz
- 1 balik= 1 paket
Afiyet olsun
6 yorum:
Goruntu super ellerine saglik. Sevgiler.
vallahi resim gibi görünüyor balıkcık ellerine sağlık canım çok güzel afiyet olsun hoşçakal
Sayfanızı çok beğendim.yorum bırakayım dedim..sevgiler..
merhaba canim cuprayi bende bu sekilde yapiyorum cok hafif oluyor eline saglik görüntü zaten cok güzel olmus sevgiyle kal
Sevimcim aşağıya da yazdım ama tekrar geçmiş olsun canım.inşallah Samed biraz daha iyidir.
balığı çok severim özelliklede alabalık ve çupra.tam da sevdiğim balıktan yapmışsın.ellerine sağlık canım.
öptüm sevgiler
Balik cok severim hemde firinda.. beyaz Melek
Yorum Gönder